.QBM Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand QBM
  • QuickBooks Portable Company Format
  • Backupbestanden
  • Intuit

Wat is het QBM-bestand?

Bestandsextensie QBM wordt voornamelijk geassocieerd met Quickbooks, zakelijke boekhoudsoftware ontwikkeld en op de markt gebracht door Intuit.

Het QBM-bestand bevat alle gegevens, maar niet de database-indexering, dus het is veel kleiner dan het qbw- of qbb-bestand.

De QBM-bestanden zijn handig voor het overbrengen van het gegevensbestand via internet omdat de gegevensgrootte kleiner is dan alle andere bestandstypen, maar aan de ontvangende kant kan worden hersteld naar het volledige qbw-bestand.

Deze bestanden zijn voor het eerst geïntroduceerd in versie 2006.

Programma's die .QBM-bestanden kunnen openen

Aptora Software
Total Office Manager
Windows
Intuit Inc.
QuickBooks
Windows
Intuit Inc.
QuickBooks
Mac OS

Hoe open je een .QBM-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand QBM, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling QBM moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw QBM-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle QBM-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden