.LOCK Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand LOCK

Wat is het LOCK-bestand?

De LOCK-bestandsextensie is over het algemeen gerelateerd aan bestanden die worden gegenereerd om te bepalen of een programma of bestand in gebruik is.

Deze methode wordt vaak gebruikt in het databasebeheersysteem om de databases te "VERGRENDELEN". Wordt ook gebruikt in Red Hat Linux.

Deze bestanden zijn over het algemeen niet bedoeld om te worden geopend of gewijzigd en dienen alleen voor tijdelijke doeleinden.

Hetzelfde als de lck-bestandsextensie.

Programma's die .LOCK-bestanden kunnen openen

Microsoft Corporation
Microsoft Visual Studio
Cross-platform
Adobe Systems Incorporated
Adobe Photoshop Lightroom
Windows
Windows
Cross-platform
Mac OS
Various Linux developers
Linux operating systems
Linux
Linux

Hoe open je een .LOCK-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand LOCK, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling LOCK moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw LOCK-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle LOCK-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden