.KS Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand KS
  • Microsoft Works Spreadsheet Format
  • Werkbladbestanden
  • N/A

Wat is het KS-bestand?

De KS-bestandsextensie wordt geassocieerd met Microsoft WorKS, een kantoorsuite geproduceerd door Microsoft, die werd aangeboden als kleiner, goedkoper en met minder functies dan de Microsoft Office-suite. De kernfunctionaliteit omvat een tekstverwerker, een spreadsheet en een database.

De KS-bestanden werden in een oudere versie van Microsoft WorKS gebruikt voor spreadsheetbestanden. De nieuwste versie als Microsoft WorKS in plaats daarvan het wKS-formaat gebruikt.

Programma's die .KS-bestanden kunnen openen

Microsoft Corporation
Microsoft Works
Windows

Hoe open je een .KS-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand KS, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling KS moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw KS-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle KS-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden