.KSC Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand KSC
  • Korg Trinity/Triton Script Format
  • Audiobestanden
  • Korg

Wat is het KSC-bestand?

De KSC-extensie is voornamelijk gerelateerd aan Korg Trinity, een synthesizer-muziekwerkstation dat in 1995 door Korg is uitgebracht.

Het KSC-bestand dat in Korg Trinity wordt gebruikt, bevat een lijst met .KMP-bestanden (multisamples) - normaal te gebruiken door uw eigen programma's - en / of .KSF-bestanden (samples) - die normaal gesproken als drums worden gebruikt (maar houd er rekening mee dat deze geen toetsopdrachten zodat ze niet als drumstel verschijnen).

Deze .kmp- en .ksf-bestanden worden opgeslagen in een submap met dezelfde naam als het .KSC-bestand.

Programma's die .KSC-bestanden kunnen openen

FMJ-Software
Awave Studio
Windows

Hoe open je een .KSC-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand KSC, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling KSC moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw KSC-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle KSC-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden