.ZR3 Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand ZR3
  • ZoneAlarm Mailsafe Renamed
  • Verschillende bestanden
  • Check Point Software Technologies Ltd.

Wat is het ZR3-bestand?

De ZR3-bestandsextensie is gekoppeld aan ZoneAlarm, een persoonlijke firewallsoftware, oorspronkelijk gemaakt door Zone Labs en momenteel ontwikkeld door CheckPoint Software Technologies LTD.

Een van de ZoneAlarm-functies is MailSafe, dat e-mailbijlagen detecteert en de gebruiker waarschuwt over hun aanwezigheid. Wanneer een potentieel gevaarlijke bijlage wordt gedetecteerd, plaatst het programma het bestand in quarantaine door de oorspronkelijke bestandsextensie eenvoudig te hernoemen, zodat het de algemene programmakoppelingsfunctie in Windows verbreekt en voorkomt dat dergelijke bestanden worden uitgevoerd (of gestart via een bijbehorend programma).

De oorspronkelijke bestandsextensie van een bestand met de bestandsextensie ZR3 is om veiligheidsredenen hernoemd.

Programma's die .ZR3-bestanden kunnen openen

Check Point Software Technologies Ltd.
ZoneAlarm Pro
Windows

Hoe open je een .ZR3-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand ZR3, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling ZR3 moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw ZR3-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle ZR3-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden