.WEM Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand WEM
  • Wwise Encoded Media Format
  • Audiobestanden
  • Audiokinetic

Wat is het WEM-bestand?

De WEM-bestandsextensie is gekoppeld aan de Wwise (WaveWorks Interactive Sound Engine), een professionele audioverwerking en een niet-lineaire audio-authoringtool.

Het WEM-bestand (Wwise Encoded Media) bevat audio gemaakt in Wwise en opgeslagen in het gepatenteerde Wwise-audiobestandsformaat.

Audiobestanden die zijn opgeslagen in het Wwise-audiobestandsformaat worden bijvoorbeeld gebruikt in computerspellen zoals Star Wars: The Old Republic.

Programma's die .WEM-bestanden kunnen openen

Audiokinetic Inc.
Wwise
Windows

Hoe open je een .WEM-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand WEM, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling WEM moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw WEM-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle WEM-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden