.WEA Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand WEA
  • Ecotect Weather Format
  • Gegevensbestanden
  • Autodesk

Wat is het WEA-bestand?

De WEA-bestandsextensie is gerelateerd aan Autodesk Ecotect, een gebouwanalyseprogramma voor het ontwerpen van energie-efficiënte gebouwen. Het kan ook worden geopend met de Weather Tool, een programma dat wordt gebruikt voor het analyseren en visualiseren van klimaatgegevens per uur.

De WEA-bestanden bevatten WEAther-patrooninformatie en worden gebruikt voor simulatiedoeleinden. Ze worden opgeslagen in een binair formaat en kunnen alleen worden geopend met Autodesk-software.

Autodesk heeft in 2008 het Ecotect-programma overgenomen van Square One Research.

Programma's die .WEA-bestanden kunnen openen

Autodesk, Inc.
Weather Tool
Windows
Windows

Hoe open je een .WEA-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand WEA, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling WEA moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw WEA-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle WEA-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden