.NWD Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand NWD
  • Navisworks Document
  • CAD-bestanden
  • Autodesk

Wat is het NWD-bestand?

De NWD-bestandsextensie is gekoppeld aan NavisWorks. NaviWorks Publisher maakt gecomprimeerde en veilige NavisWorks * .NWD-beoordelingsbestanden die trouw zijn aan de originele native 3D-gegevens waaruit ze zijn gemaakt. Het NWD-bestand is een momentopname van uw nwf-bestand op het moment van publicatie. Het slaat alle geometrie, overschrijvingen, transformaties, gezichtspunten, botsingsgegevens, alles op. Eenmaal opgeslagen, kunt u niet teruggaan naar NWF.

Deze NWD-bestanden zijn erg klein, omdat ze de CAD-gegevens tot 80% van de oorspronkelijke grootte comprimeren. NWD-indeling is niet achterwaarts compatibel, wat betekent dat u geen nieuwere versie van een .NWD-bestand kunt openen in een ouder NavisWorks-programma. NavisWorks kan echter opslaan in twee eerdere versies van het formaat.

Gebruik de tab Uitvoer → Publiceren → NWD om een NWD-momentopname te publiceren.

Programma's die .NWD-bestanden kunnen openen

Avolve Software
ProjectDox
Windows
NavisWorks
JetStream Roamer
Windows
Autodesk, Inc.
Navisworks
Windows

Hoe open je een .NWD-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand NWD, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling NWD moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw NWD-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle NWD-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden