.MTZ Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand MTZ
  • MIUI Theme
  • Systeembestanden
  • MIUI

Wat is het MTZ-bestand?

Bestandsextensie MTZ lijkt tegenwoordig vooral gerelateerd te zijn aan speciale grafische thema's voor Xiaomi-smartphones. Thema's worden gebruikt om het uiterlijk (GUI) van het apparaat aan te passen, inclusief achtergrond, pictogrammen en meer.

Het lijkt erop dat MTZ-bestanden doorgaans standaard verborgen zijn en zich in de themamap op de externe opslag bevinden. Ze lijken zojuist omgedoopt tot ZIP-archieven.

Programma's die .MTZ-bestanden kunnen openen

Viewpoint Corporation
Viewpoint Media Compressor
Windows

Hoe open je een .MTZ-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand MTZ, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling MTZ moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw MTZ-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle MTZ-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden