.MT9 Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand MT9
  • MT9 Audio Format
  • Audiobestanden
  • ETRI

Wat is het MT9-bestand?

De MT9-bestandsextensie werd gebruikt voor een audioformaat ontwikkeld door Electronics and Telecommunications Research Institute en werd commercieel gebruikt door Audizen.

Het formaat was een poging om het MP3-formaat in Audizen-programma's en -apparaten te vervangen. Het heeft aparte bedieningselementen voor het geluidsvolume voor elk muziekinstrument, zoals gitaar, drum, basis en stem, en heeft de mogelijkheid om hele albums in een enkel bestand te verpakken.

Programma's die .MT9-bestanden kunnen openen

Hoe open je een .MT9-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand MT9, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling MT9 moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw MT9-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle MT9-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden