.JFI Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand JFI
  • JPEG Format Interchange Image
  • Rasterafbeeldingen
  • Joint Photographic Experts Group

Wat is het JFI-bestand?

JPEG File Interchange Format is een minimale bestandsindeling waarmee JPEG-bitstreams kunnen worden uitgewisseld tussen een breed scala aan platforms en toepassingen.

Dit minimale formaat bevat geen van de geavanceerde functies die te vinden zijn in de TIFF JPEG-specificatie of een toepassingsspecifiek bestandsformaat. Dat zou ook niet moeten, want het enige doel van dit vereenvoudigde formaat is om de uitwisseling van JPEG-gecomprimeerde afbeeldingen mogelijk te maken.

Programma's die .JFI-bestanden kunnen openen

Pierre-Emmanuel Gougelet
XnView
Cross-platform
Windows
Adobe Systems Incorporated
Adobe Photoshop
Cross-platform
Corel Corporation
CorelDRAW
Windows
Apple, Inc.
iPhoto
Mac OS
Pierre-Emmanuel Gougelet
XnView
Cross-platform
Mac OS
Pierre-Emmanuel Gougelet
XnView
Cross-platform
The GIMP Team
GIMP
Cross-platform

Hoe open je een .JFI-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand JFI, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling JFI moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw JFI-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle JFI-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden