.JFFS2 Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand JFFS2
  • Journalling Flash Format System 2 Disk Image
  • Schijfimagebestanden
  • Various Linux developers

Wat is het JFFS2-bestand?

De JFFS2-bestandsextensie wordt voornamelijk geassocieerd met de schijfkopieën die Journalling Flash File System 2 gebruiken.

Journalling Flash File System 2 is een loggestructureerd bestandssysteem.

Journalling Flash File System 2 wordt gebruikt voor apparaten die een Linux-besturingssysteem gebruiken dat in het flash-geheugen is geïnstalleerd (bijvoorbeeld slimme mobiele telefoons met Google Android).

JFFS2 is de opvolger van Journalling Flash File System, dat is ontwikkeld door Axis Communications. JFFS2 is ontwikkeld door Red Hat. JFFS2 wordt in Linux gebruikt vanaf kernel 2.4.10.

Programma's die .JFFS2-bestanden kunnen openen

Various Linux developers
Linux operating systems
Linux

Hoe open je een .JFFS2-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand JFFS2, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling JFFS2 moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw JFFS2-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle JFFS2-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden