.INC Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand INC

Wat is het INC-bestand?

Bestandsextensie INC wordt gebruikt voor HTML-serverzijde Inclusief bestanden - PHP-scripttaal (onderdeel van PHP-scriptbestand, gegenereerde webpagina) en Microsoft ASP.NET, een server-side webtoepassingsraamwerk dat is ontworpen voor webontwikkeling om dynamische webpagina's te produceren.

HTML met SSI. Een webbestand met het achtervoegsel "shtml" (in plaats van het gebruikelijke "htm") duidt op een bestand dat informatie bevat die "on the fly" wordt toegevoegd door de server voordat het naar u wordt verzonden. Een typisch gebruik is om een "Laatst gewijzigd" datum op te nemen onderaan de pagina.

Deze Hypertext Transfer Protocol-faciliteit wordt een server-side INClude genoemd. (Hoewel het zelden wordt gedaan, kan de serverbeheerder een ander bestandsnaamachtervoegsel dan ".shtml" identificeren als een INClude-bestand aan de serverzijde.) U kunt een server-side INClude zien als een beperkte vorm van een gemeenschappelijke gateway-interfacetoepassing. In feite wordt de CGI niet gebruikt. De server doorzoekt eenvoudig het server-side INClude-bestand naar CGI-omgevingsvariabelen, en voegt de variabele informatie in op de plaatsen in het bestand waar de "INClude" -instructies zijn ingevoegd.

Bij het maken van een website is het een goed idee om uw serverbeheerder te vragen welke omgevingsvariabelen kunnen worden gebruikt en of de beheerder kan regelen dat de server zo wordt ingesteld dat deze kunnen worden afgehandeld. Uw serverbeheerder zou u gewoonlijk moeten kunnen helpen bij het invoegen van de nodige INClude-statements in een HTML-bestand.

Programma's die .INC-bestanden kunnen openen

Microsoft Corporation
Microsoft Internet Explorer
Windows
Microsoft Corporation
Microsoft Visual Studio
Cross-platform
Adobe Systems Incorporated
Adobe Contribute
Windows
Cross-platform
Windows
Windows
MacroMates Ltd.
TextMate
Mac OS
Mac OS
Bare Bones Software
BBEdit
Mac OS
Bram Moolenaar
Vim
Cross-platform

Hoe open je een .INC-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand INC, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling INC moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw INC-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle INC-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden