.IGO Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
  • 3.0 Populariteit
Informatie over het bestand IGO
  • Instagram JPEG Picture Image
  • Graphic Files
  • Facebook, Inc.

Wat is het IGO-bestand?

De IGO-bestandsextensie is gekoppeld aan Instagram, een tool voor het vastleggen en bewerken van digitale foto's en digitale video's voor iOS- en Android-besturingssystemen, evenals een sociale netwerkdienst die wordt gebruikt om foto's, afbeeldingen en video's te delen.

Het IGO-bestand slaat digitale foto's op in JPEG-afbeeldingsbestandsformaat.

De IGO-bestandsextensie wordt door programmeurs gebruikt om afbeeldingen te identificeren die via apps van derden naar Instagram worden geüpload.

Om de inhoud van het IGO-bestand te bekijken, geeft u IGO een andere naam in JPG en bekijkt u het in een JPG-compatibele fotoviewer.

Programma's die .IGO-bestanden kunnen openen

Facebook, Inc.
Instagram
Cross-platform

Hoe open je een .IGO-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand IGO, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling IGO moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw IGO-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle IGO-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden