.ERR Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand ERR
  • Error Log Format
  • Tekstbestanden
  • N/A

Wat is het ERR-bestand?

Bestandsextensie ERR wordt gebruikt voor verschillende ERRor-bestanden. Meestal zijn .ERR-bestanden eenvoudige tekstbestanden die ERRor-berichten van een specifieke toepassing bevatten als er een ERRor optreedt.

Gewoonlijk worden ERR-bestanden automatisch gegenereerd door programma-compilatie en vaak gebruikt bij bètatests of bij softwareontwikkeling. Visual FoxPro-compilatie ERRor gebruikt bijvoorbeeld .ERR-bestandsachtervoegsel.

Programma's die .ERR-bestanden kunnen openen

Windows
Microsoft Corporation
Windows Notepad
Windows
Microsoft Corporation
Visual FoxPro
Windows
Apple, Inc.
TextEdit
Mac OS
Free Software Foundation, Inc.
GNU Emacs
Linux
Bram Moolenaar
Vim
Cross-platform

Hoe open je een .ERR-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand ERR, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling ERR moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw ERR-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle ERR-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden