.EMC Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand EMC
  • Striata Reader Encrypted Document
  • Versleutelde bestanden
  • Striata

Wat is het EMC-bestand?

Bestandsextensie EMC is voornamelijk gerelateerd aan Striata Reader, een programma voor veilige documentlevering voor het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Het EMC-bestand is het standaard gecodeerde document (DES-codering) (rekening, factuur, brief, aanmaning) dat door het programma wordt gebruikt. EMC-bestanden worden gebruikt door creditcardmaatschappijen en banken en worden vaak via e-mail verzonden.

Programma's die .EMC-bestanden kunnen openen

Windows
Mac OS
Linux

Hoe open je een .EMC-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand EMC, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling EMC moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw EMC-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle EMC-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden