.X_T Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand X_T
  • Parasolid Model Part Format
  • CAD-bestanden
  • Siemens PLM Software

Wat is het X_T-bestand?

Het bestandsextensie X_T-bestand is voornamelijk gerelateerd aan Parasolid, een geometrische modelleringskernel die oorspronkelijk is ontwikkeld door ShapeData, nu eigendom van Siemens PLM Software (voorheen UGS Corp.). Het wordt vaak in licentie gegeven door andere bedrijven voor gebruik in hun 3D-softwareproducten voor computergraphics.

Het X_T-bestand slaat 3D-gegevens / modellen / onderdelen op in een eenvoudig tekstformaat. Het verving de oudere versie die bekend staat als xmt_txt.

Programma's die .X_T-bestanden kunnen openen

Autodesk, Inc.
Autodesk Inventor
Windows
Kubotek USA Inc.
KeyCreator
Windows
Windows
Siemens Product Lifecycle Management Software Inc.
Parasolid
Windows
Autodesk, Inc.
Fusion 360
Cross-platform
Siemens Product Lifecycle Management Software Inc.
Parasolid
Mac OS
Siemens Product Lifecycle Management Software Inc.
Parasolid
Linux

Hoe open je een .X_T-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand X_T, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling X_T moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw X_T-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle X_T-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden