.X_B Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand X_B
  • Parasolid Model Part Format
  • CAD-bestanden
  • Siemens PLM Software

Wat is het X_B-bestand?

De bestandsextensie X_B is waarschijnlijk het best bekend vanwege het gebruik ervan voor een van de standaard bestandstypen in Parasolid 3D, een CAD-applicatie die kernfunctionaliteit biedt waarmee gebruikers snel en robuust de meest complexe producten van de branche kunnen modelleren.

Het X_B-bestand bevat het opgeslagen Parasolid-project inclusief 3D-gegevens, geometrie, kleur, topologie enz. Deze bestanden bevatten dezelfde gegevens als x_t-bestanden, maar in binair formaat.

Programma's die .X_B-bestanden kunnen openen

Autodesk, Inc.
Autodesk Inventor
Windows
Siemens Product Lifecycle Management Software Inc.
Parasolid
Windows
Autodesk, Inc.
Fusion 360
Cross-platform
Siemens Product Lifecycle Management Software Inc.
Parasolid
Mac OS
Siemens Product Lifecycle Management Software Inc.
Parasolid
Linux

Hoe open je een .X_B-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand X_B, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling X_B moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw X_B-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle X_B-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden