.P7M Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand P7M

Wat is het P7M-bestand?

De P7M-bestandsextensie is gekoppeld aan Secure / Multipurpose Internet Mail Extensions, ook wel bekend als S / MIME. S / MIME biedt een consistente manier om veilige MIME-gegevens te verzenden en ontvangen.

S / MIME is gebaseerd op de populaire internet-MIME-standaard en biedt de volgende cryptografische beveiligingsservices voor elektronische berichtentoepassingen: authenticatie, berichtintegriteit en onweerlegbaarheid van de oorsprong (met behulp van digitale handtekeningen) en privacy en gegevensbeveiliging (met behulp van codering). Niet alle e-mailprogramma's kunnen S / MIME-handtekeningen verwerken, en als ze dat niet kunnen, een bijlage genaamd smime.p7s die sommige mensen in verwarring kan brengen.

MIME-typen
  • application/pkcs7-mime
  • application/x-pkcs7-mime

Programma's die .P7M-bestanden kunnen openen

QUALCOMM Incorporated
Eudora
Windows

Hoe open je een .P7M-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand P7M, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling P7M moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw P7M-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle P7M-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden