.OLE Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
  • 2.5 Populariteit
Informatie over het bestand OLE
  • Microsoft Object Linking And Embedding
  • Document Files
  • Microsoft Corporation

Wat is het OLE-bestand?

De OLE-bestandsextensie is gerelateerd aan Object Linking and Embedding.

OLE is een technologie waarmee u documenten en andere objecten die door Microsoft zijn ontwikkeld, kunt insluiten en koppelen.

Voor ontwikkelaars bracht het OLE Control eXtension (OCX), een manier om aangepaste gebruikersinterface-elementen te ontwikkelen en te gebruiken. Op technisch niveau is een OLE-object elk object dat de IOleObject-interface implementeert, mogelijk samen met een breed scala aan andere interfaces, afhankelijk van de behoeften van het object.

Programma's die .OLE-bestanden kunnen openen

Microsoft Corporation
Microsoft Office
Windows
Microsoft Corporation
Microsoft Windows
Windows

Hoe open je een .OLE-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand OLE, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling OLE moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw OLE-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle OLE-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden