.MYD Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand MYD
  • MySQL Database Data Format
  • Databasebestanden
  • MySQL

Wat is het MYD-bestand?

De bestandsextensie MYD is gekoppeld aan de MySQL-databaseserver. MySQL gebruikt MYD-bestanden als gegevensbestanden voor zijn databases en tabellen.

Typische .MYD-bestanden (MySQL DATA) bevatten tabelrijgegevens en ze worden ook door MySQL gebruikt om gegevens voor een MyISAM-tabel op te slaan. Bestanden met deze extensie worden altijd opgenomen in databaseback-ups die worden gemaakt met de opdracht "innobackup".

Naast elk .MYD-bestand zou er een frm-bestand moeten zijn dat de tabelstructuur bevat en myi-bestanden, die indexen bevatten.

De inhoud van het MYD-bestand kan worden bekeken / geopend door alle MySQL-beheertools die toegang hebben tot de MySQL-databaseserver, maar alleen als het frm-bestand beschikbaar is. Het is echter mogelijk om het bijbehorende myi-bestand opnieuw te maken als het ontbreekt.

Programma's die .MYD-bestanden kunnen openen

Oracle Corporation
MySQL Enterprise Edition
Windows
PremiumSoft CyberTech Ltd.
Navicat for MySQL
Windows
Windows
Oracle Corporation
MySQL Workbench
Windows
Oracle Corporation
MySQL
Windows
Mac OS
Oracle Corporation
MySQL
Mac OS
PremiumSoft CyberTech Ltd.
Navicat for MySQL (Linux)
Linux
Oracle Corporation
MySQL
Linux

Hoe open je een .MYD-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand MYD, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling MYD moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw MYD-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle MYD-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden