.LSM Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
  • 2.5 Populariteit
Informatie over het bestand LSM
  • Ziess LSM Model
  • Graphic Files
  • Carl Zeiss AG

Wat is het LSM-bestand?

Bestandsextensie LSM is gerelateerd aan Ziess LSM, een serie confocale laserscanningmicroscopen geproduceerd door het bedrijf Zeiss.

LSM-modellen produceren een bestandsformaat met de bestandsnaamextensie LSM. Er bestaan verschillende generaties van dit bestandsformaat, afhankelijk van de generatie van het microscoopmodel, maar het zijn allemaal in wezen uitbreidingen van het TIFF-bestandsformaat met meerdere afbeeldingen.

Programma's die .LSM-bestanden kunnen openen

Carl Zeiss AG
LSM Image Browser
Windows

Hoe open je een .LSM-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand LSM, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling LSM moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw LSM-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle LSM-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden