.JT Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand JT
  • JT Open CAD Format
  • CAD-bestanden
  • N/A

Wat is het JT-bestand?

De JT-bestandsextensie wordt gebruikt voor een speciaal lichtgewicht 3D-modelformaat ontwikkeld door Siemens PLM Software. Dit formaat wordt voornamelijk gebruikt voor de luchtvaart- en auto-industrie en ondersteunt waarschijnlijk het meeste huidige 3D-engineeringprogramma.

Het JT-bestand slaat productvisualisatie en andere CAD-gegevens op, die voornamelijk worden gebruikt voor samenwerking en CAD-gegevensuitwisseling.

Programma's die .JT-bestanden kunnen openen

Parametric Technology Corporation
Creo Parametric
Windows
Siemens Product Lifecycle Management Software Inc.
NX
Windows
Siemens Product Lifecycle Management Software Inc.
Solid Edge
Windows
Windows
Windows
Autodesk, Inc.
Inventor
Windows
Dassault Syst?mes S.A.
CATIA
Windows

Hoe open je een .JT-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand JT, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling JT moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw JT-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle JT-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden