.HSF Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand HSF
  • HOOPS Stream Format
  • CAD-bestanden
  • Tech Soft 3D

Wat is het HSF-bestand?

De bestandsextensie HSF is waarschijnlijk het best bekend vanwege het gebruik ervan voor het HOOPS Stream-formaat.

Het OpenHSF-initiatief is een poging om HOOPS Stream Format (HSF) vast te stellen als een algemeen, open en rijk streamingformaat voor het delen van visualisatiegegevens tussen ongelijksoortige technische toepassingen.

HOOPS .HSF-bestandsformaat is een oud bestandsformaat uit de jaren 80 en 90 dat oorspronkelijk is gemaakt door Ithaca Software uit de staat New York.

OpenHSF staat voor een visualisatie-indeling die specifiek is gericht op engineering, waardoor het de ideale oplossing is voor het delen van visuele modellen tussen applicaties die worden gebruikt binnen de grotere PLM-markt.

Programma's die .HSF-bestanden kunnen openen

Tech Soft 3D
HOOPS
Windows
SolidWorks Corporation
SolidWorks
Windows

Hoe open je een .HSF-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand HSF, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling HSF moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw HSF-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle HSF-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden