.DLC Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand DLC

Wat is het DLC-bestand?

De DLC-bestandsextensie is gekoppeld aan 3D Studio Max (ook bekend als 3ds Max). Het DLC-bestand bevat animatiecontrollergegevens.

Animatiecontroller wordt gebruikt om animatiegegevens te beheren. Animatiecontrollers zijn plug-ins die aan elke geanimeerde track kunnen worden toegewezen en die ofwel keyframes op verschillende manieren kunnen beheren (zoals Bezier, Linear, Boolean controllers), animatiegegevens procedureel kunnen genereren (Noise, Expression, Script, Waveform controllers) of gegevens kunnen lezen van externe bronnen (Audio, Motion Capture etc.)

Programma's die .DLC-bestanden kunnen openen

Windows
Jdownloader Team
JDownloader
Windows
Jdownloader Team
JDownloader
Mac OS
Jdownloader Team
JDownloader
Linux
Android
iOS

Hoe open je een .DLC-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand DLC, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling DLC moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw DLC-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle DLC-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden