.DF Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand DF
  • Corel Paradox Table Filter
  • Verschillende bestanden
  • Corel Corporation

Wat is het DF-bestand?

Bestandsextensie DF is voornamelijk gerelateerd aan Lightscape Visualization System. Een DF is een formaat dat wordt gebruikt met de LVS-versie 3.2 om de waarde op te slaan van verschillende parameters die door het systeem worden gebruikt om eenheden, weergavemodi, simulatieparameters, zoekpaden, enz. Te besturen.

Parameterbestanden zijn door mensen leesbare ASCII-bestanden, bestaande uit een reeks regels. Regels kunnen elke willekeurige lengte hebben en moeten worden beëindigd door ofwel een regelterugloop, regelinvoerreeks of gewoon een regelterugloopkarakter.

Programma's die .DF-bestanden kunnen openen

Corel Corporation
Corel Paradox
Windows
Corel Corporation
WordPerfect Office
Windows

Hoe open je een .DF-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand DF, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling DF moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw DF-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle DF-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden