.DB.CRYPT5 Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand DB.CRYPT5
  • WhatsApp Messenger Encrypted Message Database Backup Format
  • Versleutelde bestanden

Wat is het DB.CRYPT5-bestand?

De bestandsextensie DB.CRYPT5 is gekoppeld aan WhatsApp, een instant messaging-service en dezelfde client voor iOS, Android, Windows Phone en andere systemen. De eigenlijke extensie is gewoon crypt12, de DB maakt echter deel uit van de bestandsnaam. Het crypt5-bestand slaat een gecodeerde database op met opgeslagen gesprekken.

WhatsApp Messenger gebruikt ook de bestandsextensie crypt, crypt6, crypt7 voor zijn gecodeerde databases. WhatsApp Messenger gebruikt het eerste account dat is toegevoegd op een Android-telefoon, over het algemeen een Google-account, om chats te coderen die zijn opgeslagen in de * .crypt5-database.

Om de inhoud van het * .crypt5-bestand bijvoorbeeld in WhatsApp Viewer te bekijken, moet u weten welk het eerste account gerelateerd is aan de Android-telefoon, waar het * .crypt5-bestand is opgeslagen. Standaard heet het bestand: msgstore.DB.CRYPT5 en wordt het opgeslagen in de telefoon SDcard / WhatsApp / Databases-map.

Programma's die .DB.CRYPT5-bestanden kunnen openen

andreas-mausch
WhatsApp Viewer
Windows
Android
WhatsApp Tools Dev
WhatCrypt Tools
Android
Android
WhatsApp Inc.
WhatsApp for Android
Android
TiFlo Software
Chat Statistics
Android
WhatsApp Inc.
WhatsApp for iPhone
iOS

Hoe open je een .DB.CRYPT5-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand DB.CRYPT5, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling DB.CRYPT5 moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw DB.CRYPT5-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle DB.CRYPT5-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden