.CRYPT9 Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand CRYPT9
  • WhatsApp Messenger Encrypted Message Database Backup Format
  • Versleutelde bestanden

Wat is het CRYPT9-bestand?

De bestandsextensie CRYPT9 wordt waarschijnlijk alleen gebruikt door bepaalde oudere versies WhatsApp Messenger, een instant messaging-service en client voor verschillende mobiele platforms.

Het CRYPT9-bestand slaat een gecodeerde en beschermde database op met een chatgeschiedenis die vergelijkbaar is met de SQLite-database-indeling. Dit bestandstype lijkt kort te zijn gebruikt, alleen in het bijzonder de bètaversie van Whatsapp.

WhatsApp Messenger gebruikte ook crypt, crypt5, crypt6, crypt7, crypt8 bestandsextensies voor eerdere versies van zijn gecodeerde databases.

Standaard heet het bestand: msgstore.db.CRYPT9 en wordt het opgeslagen in de telefoon SDcard / WhatsApp / Databases-map.

Programma's die .CRYPT9-bestanden kunnen openen

Andriller
Andriller
Windows
WhatsApp Tools Dev
WhatCrypt Tools
Windows
WhatsApp Tools Dev
WhatCrypt for Android
Android
Android
WhatsApp Tools Dev
WhatCrypt Tools
Android
WhatsApp Inc.
WhatsApp for Android
Android

Hoe open je een .CRYPT9-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand CRYPT9, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling CRYPT9 moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw CRYPT9-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle CRYPT9-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden