.AXX Bestandsextensie

Geverifieerde informatie
Informatie over het bestand AXX
  • AxCrypt Encrypted Format
  • Versleutelde bestanden
  • Axantum Software

Wat is het AXX-bestand?

De AXX-bestandsextensie is gerelateerd aan AxCrypt, een open-source coderingssoftware voor Windows. Het wordt gebruikt voor het versleutelen van bestanden.

Een typisch .AXX-bestand vertegenwoordigt een gegevensarchief dat is gecodeerd door het AxCrypt-programma met AES-codering. Het lijkt erop dat onlangs iemand het programma heeft misbruikt en het op een vergelijkbare manier gebruikt als ransomware.

Programma's die .AXX-bestanden kunnen openen

Axantum Software AB
AxCrypt
Windows

Hoe open je een .AXX-bestand?

Als u problemen ondervindt bij het openen van het bestand AXX, is het probleem in de meeste gevallen alleen het ontbreken van de juiste applicatie geïnstalleerd. Selecteer een van de programma's uit de lijst en installeer deze op uw apparaat. Het besturingssysteem zou automatisch de bestandsindeling AXX moeten associëren met het geïnstalleerde programma. Als dit niet het geval is, klik dan met de rechtermuisknop op uw AXX-bestand en selecteer in het menu "Openen met" . Selecteer vervolgens het geïnstalleerde programma en bevestig de bewerking. Nu zouden alle AXX-bestanden automatisch moeten openen met het geselecteerde programma.

Vergelijkbare bestanden